Skip to main content
 

Wonen tussen landgoederen en monumenten.

 

Wonen tussen landgoederen en monumenten.

De inschrijving voor de verkoop van Mariënhof is gesloten. Alsnog interesse?

Mariënhof Warmond

De inschrijving voor de verkoop van Mariënhof is gesloten. Alsnog interesse? 

In het dorpse Warmond, vlakbij de Kagerplassen, de gezellige stad Leiden en de stranden van Katwijk en Noordwijk, kun je straks wonen op een droomplek: Mariënhof. Op het terrein van het voormalige seminarie, temidden van eeuwenoude bomen en gebouwen, komen gezinswoningen en appartementen voor starters, doorstromers, singles, stellen, gezinnen en senioren. Hier is het straks heerlijk rustig wonen in een bruisende omgeving.

Woningzoeker

Woningzoeker

Rijke omgeving

Rijke omgeving

Over Mariënhof

Over Mariënhof

Rijke omgeving

Voor de grotere boodschappen ben je in een mum van tijd in Sassenheim en Oegstgeest. Heb je zin om uitgebreid te shoppen of uit te gaan, dan ben je zó in Leiden, Den Haag en Amsterdam. De middelbare scholen in Oegstgeest, Sassenheim en Leiden zijn op fietsafstand van Warmond. Verder heeft Warmond een prima verbinding met de omliggende dorpen en steden via de snelwegen A4 en A44 en de NS-stations Sassenheim en Leiden Centraal. Voor de watersporterliefhebbers zijn er in Warmond tal van jachthavens. Ook kun je in het dorp golfen, tennissen, squashen, padellen en bowlen. Wil je lekker gaan wandelen, ontspannen, of de hond uitlaten, dan trek je de nabijgelegen bossen, de polder of de duinen in. Ook leuk: de bollenvelden zorgen in het voorjaar voor uitbundige kleuren!

Modern wonen op een landgoed: het kan echt

De Bisschopslaan van tweehonderd meter lang, beschut door eeuwenoude bomen, leidt je het landgoed op. Je passeert de monumentale gebouwen Mariëngaerde met zijn kapel en Mariënhaven om thuis te komen in je eigen woning. Je geniet hier van modern comfort, fijne contacten met buren en de historische omgeving. Het mooie is dat starters, doorstromers, singles, stellen, gezinnen en senioren op deze fantastische plek kunnen gaan wonen.